На українських полях запрацюють нові сівалки точного висіву Precea TCC

19 травня 2023 116 0
Нова причіпна сівалка точного висіву Amazone Precea-TCC
AmazoneНова причіпна сівалка точного висіву Amazone Precea-TCC

Amazone розширила лінійку сівалок точного висіву. Цьогоріч компанія представила на ринку України причіпні моделі Precea 9000-TCC і 12000-TCC з робочою шириною 9 і 12 м.
Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії.

«Машина розроблена спеціально для агропідприємств, які обробляють великі площі та потребують максимально точно, швидко та якісно здійснити посів, що особливо актуально для ринку України», — йдеться у повідомленні.

Нові сівалки нові Precea-TCC оснащені центральним насіннєвим бункером об'ємом 2200 л. Подача насіння з бункера до дозуючих пристроїв відбувається завдяки системі Central Seed Supply. Посівний матеріал тимчасово розміщується у невеликому запасному контейнері для кожного ряду. При досягненні максимального рівня заповнення цих розподільчих елементів, потік повітря з посівним матеріалом і подальша його подача автоматично припиняються.

Для одночасного внесення добрив Precea-TCC оснащується двосекційним бункером зі загальний об’єм якого становить 6000 л. У кожному бункері передбачено окремий дозувальний пристрій, з'єднаний з розподільчою головкою, внаслідок чого серійно пропонується функція одностороннього включення. Внесення добрив здійснюється за допомогою HD-сошника для добрив FerTeC twin.

Precea-TCC буває з 12 або 16 рядами для міжрядь 70, 75 і 80 см. Для шасі Precea пропонується телескопічна вісь. Таким чином, при роботі на полі можна змістити великогабаритні шини для проходження коліс між посівними рядами та запобігання ущільненням безпосередньо під посівними рядами. З колесами Precea-TCC, що телескопічно зсуваються, можна транспортувати громадськими дорогами при загальній ширині 3 м.

У середньостроковій перспективі асортимент сівалок поповниться також новими моделями для посіву просапних культур вузькорядним способом, зокрема, буряку, ріпаку або сої за міжряддя 45 і 50 см і кількості рядів 18 або 24.

Читайте також: В Україні вперше посіяли кукурудзу системним трактором NEXAT

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus