Case IH представив три нові моделі самохідних обприскувачів

26 травня 2023 203 0
Самохідні обприскувачі Case IH
Case IHСамохідні обприскувачі Case IH

Компанія Case IH представить ринку 3 нові моделі самохідних обприскувачів серії Patriot 50. Машини вийдуть на ринок з повністю оновленим дизайном та оснащенні технологіями AFS Connec. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу Тайтен Машинері Україна.

«Пріоритетом при розробці нової серії обприскувачів Patriot було прагнення допомогти клієнтам максимізувати їхню потенційну врожайність та ефективніше керувати внесенням в умовах стислих проміжків часу. Ми впевнені, що досягли цього в обприскувачах серії 50», — розповів Стефан Амерінг, менеджер з продукції (обприскувачів) Case IH в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Виробник виділив основні інновації обприскувачів серії Patriot 50:

  • Оптимізована точність. Включає можливість додавання системи AIM Command FLEX II, що пропонує 6 режимів роботи для забезпечення вищої точності та контролю норм внесення хімікатів, тиску та розміру крапель, а також індивідуальне управління ввімкненням/вимкненням форсунок для підвищення точності.
  • Підвищений рівень комфорту кабіни та легкість користування. Новий Patriot має тихішу кабіну, в порівнянні з попередніми моделями, з комфортним салоном і великою площею оскління для забезпечення максимальної та необмеженої видимості. Сумісність з опціональною системою AutoTurn, два налаштовувані дисплеї, AFS Pro 1200 і Viper 4+, гарантують оператору оптимальний контроль над машиною і внесенням продукту, а також можливість бачити те, що він хоче, і коли хоче.
  • Стабільні штанги для точного обприскування. Вбудована система автоматичного управління висотою штанги AutoBoom XRT виявляє і враховує зміни рельєфу місцевості, забезпечуючи точність і ефективність покриття, а нова конструкція центральної секції зводить до мінімуму відхилення штанги в складних польових умовах — навіть при використанні довшої штанги.
  • Засоби віддаленого доступу. Система AFS Connect, яка наразі впроваджена в усіх лінійках тракторів Case IH, тепер доступна і в обприскувачах Patriot, забезпечуючи неперевершене віддалене підключення, керування, передачу даних і моніторинг для будь-якої фермерської операції. Вона також дозволяє здійснювати дистанційне обслуговування з повним відображенням дисплея. Кожен обприскувач серії Patriot 50 поставляється з заводу з модемом, сумісним з AFS Connect, і 5-річною підпискою.

Як зазначив виробник, перший публічний показ нових обприскувачів Patriot на Близькому Сході та в Африці відбувся на виставці «NAMPO Harvest Day», яка пройшла з 16 по 19 травня 2023 р. в м. Ботавілль, Південна Африка.

Машини будуть доступні у всьому регіоні Близького Сходу та Африки, Південній Африці, Казахстані та Україні.

Читайте також: Експерти розповіли про переваги американських причіпних обприскувачів TopAir

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus