В Україні презентували нову лінійку тракторів Valtra серії G

2 червня 2023 557 0
Трактор Valtra G-серії
ValtraТрактор Valtra G-серії

На ринку України з’явилась нова лінійка фінських тракторів Valtra серії G. Про це повідомив Михайло Завада, генеральний директор компанії «Агроструктура», пише Traktorist.ua.

Модельний ряд складається з 4 машин потужністю від 105 до 135 к.с. (моделі: G105 (105 к.с./78 кВт), G115 (115 к.с./85 кВт), G125 (125 к.с./93 кВт) та G135 (135 к.с./100 кВт).

«Ці машини вже йдуть в ТОП-ових комплектаціях. Це коробка передач Powershift (24*24) з перемиканням під навантаженням — серія не матиме «механіки». Це продуктивна гідравліка, це сучасна електроніка для роботи, наприклад, з оприскувачами, розкидачами, сівалками точного висіву з Section Control. Серія не буде заміною МТЗ — це будуть машини для найвимогливіших господарств, які переходять на сучасні технології», — зазначив Михайло Завада.

Як він наголосив, серія G, як для своєї комплектації, знаходитиметься далеко в ринку. Та додав, що для тих господарств, які ставлять високі вимоги до трактора, ця машина буде «дуже цікава за ціною».

«Наголошу, що це тракторець не для якогось простого причепа чи такого подібного. Машина в стандартній комплектації має вже інтегрований ISOBUS, точну навігацію, насос з закритим центром, комфортну кабіну, можливість інтеграції передніх та задніх навісок, амортизації й так далі. Все найкраще, що ми знаємо від Valtra — в цій машині доступне з самого початку», — пояснив генеральний директор компанії «Агроструктура».

Завада зауважив, що зовсім скоро українським аграріям буде проведено ряд «живих» демонстрацій нових машин. Серія G вже доступна до замовлення.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus