Ізраїльських науковців залучать до інноваційних проектів в сфері АПК — Павленко

24 березня 2016 30 0
Олексій Павленко, міністр Мінагропроду
agropolit.comОлексій Павленко, міністр Мінагропроду

У рамках робочого візиту до Держави Ізраїль міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко зустрівся з головним науковцем Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій Ізраїлю Доктором Аві Перлом, директором центру «Kidum» при Міністерстві сільського господарства Якобом Муалем Маромом та представниками Державного науково-дослідного сільськогосподарського центру «Волкані», повідомляє прес-служба Мінагропроду.

Під час зустрічі сторони погодилися, що важливим механізмом налагодження та поглиблення двостороннього співробітництва між Україною та Ізраїлем є діяльність Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. Було досягнуто домовленості щодо включення питання співробітництва в аграрній науці та дослідженнях у порядок денний чергового засідання Комісії.

«Зокрема, ми плануємо запросити представників Державного науково-дослідного сільськогосподарського центру «Волкані» відвідати Україну та зустрітися з українськими науковцями для надання їм технічної допомоги і відповідних консультацій. Також планується обговорити започаткування українсько-ізраїльського інноваційного проекту в аграрній сфері», — повідомив Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus