Реклама

Ворог здійснив чергову атаку на Одещину: загинув співробітник агропідприємства

6 вересня 2023 78 0
Shahed 136
фото з відкритих джерелShahed 136

Протягом майже трьох годин вночі 6 вересня росіяни атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками.

Про це написав очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

«На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні. Щирі співчуття рідним та близьким…», — зазначив він.

Також у декількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Нагадаємо, вночі 3 вересня російські терористи протягом 3,5 годин атакували цивільну інфраструктуру на півдні Одещини. В період з 02:00-04:45 росіяни обстріляли місто Рені Одеської області. Попередньо війська рф запустили по місту 11 безпілотників, внаслідок чого постраждала припортова інфраструктура.

Внаслідок атаки попередньо пошкоджений резервуар з олією та кран від резервуара. Крім того, росіяни влучили в агропідприємство.

Також вночі 4 вересня Одещина вчергове зазнала нападу росіян — вони упродовж 3,5 годин атакували ударними безпілотниками південь області. 17 дронів збили сили ППО.

Водночас у декількох населених пунктах Ізмаїльського району внаслідок влучань пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств.

Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об'єктів. В Силах оборони півдня повідомили, що пошкоджень зазнали устаткування аграрних підприємств.

Читайте також: У фермера з Миколаївщини внаслідок обстрілу росіян згоріло 20 сільгоспмашин

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама