Massey Ferguson Open Days фінішував у Луцьку

29 березня 2016 111 0
Аграріям Волині презентували техніку, яка буде доступна на українських ринках вже цього року
kurkul.comАграріям Волині презентували техніку, яка буде доступна на українських ринках вже цього року

У п’ятницю 24 березня у Луцьку відбувся заключний захід у рамках Massey Ferguson Open Days. Традиційно, тут презентували новинки сільськогосподарської техніки та можливості сервісного центру офіційного дилера корпорації AGCO — «Волинської Фондової Компанії».

Новий сервісний центр вражає об’ємами. За словами директора по маркетингу корпорації AGCO в Східній Європі Антона Костирко, такий може вмістити одночасно кілька тракторів та комбайн.

«Сюди вкладається досить багато часу та інвестицій, повністю поповнюється склад запчастин, і вже в новому сезоні «Волинська Фондова компанія» готова буде зустріти господарства новим покращеним сервісом», — говорить Антон Костирко.

Виробники роблять ставку на вдосконалення машин, підвищення надійності та зниження витрат на рівні сервісного обслуговування.

«Сьогодні, в умовах росту конкуренції та складної ситуації на аграрному ринку, важливим є управління витратами, особливо в тій частині виробництва, де вони є суттєвими і дуже добре, що це розуміють і наші виробники, і партнери. Ми за кілька місяців запросимо виробників знову, аби побачити сервісний центр в дії», — говорить директор «ВФК» Олександр Спященко.

Під час заходу аграріям презентували лінійку техніки Massey Ferguson, яка буде доступна в Україні цього року: трактор MF8690, телескопічний навантажувач MF9407S, клавішні комбайни Massey Ferguson, а також нову продуктову лінійку дистриб'юторів корпорації AGCO.

«Massey Ferguson — хороша техніка. Ми працюємо з «Волинською фондовою компанією» уже кілька років, дуже задоволені співпрацею, по закупівлі претензій немає. А якщо і виникають якісь ускладнення, все швидко вирішується. Співпрацю припиняти не збираємося не дивлячись ні на які обставини. Компанія дає і розстрочки, до кожного господарства має індивідуальний підхід, в залежності від платоспроможності господарства підбирають певну техніку. Надають повний пакет послуг, відповідний сервіс – повністю надають технічний супровід: спеціалісти приїжджають, в разі необхідності», — говорить керівник ФГ «Перлина Турії» Петро Якумович.

Оцінили фермери і відкриття нового сервісного центру, в який інвестуються сотні тисяч гривень на навчання спеціалістів та засоби діагностики.

«Ми придбали у компанії різну техніку для свого господарства: і для внесення мінеральних добрив, і трактори, і комбайни. Хороша техніка. Якби була поганою, то ніхто б не купував. Вони молодці – розвиваються, організовують власний сервісний центр. Це означає, що надалі будуть ще кращі умови співпраці», — говорить головний інженер ФГ «Ратів» Петро Ярмолюк.

Після офіційної частини аграріям запропонували протестувати трактори на спеціальному полі, аби зрозуміти та відчути переваги нової техніки самостійно.

«Для фермера це прекрасний трактор. Їхати зручно, комфортно і просто. У мене в господарстві поки що стара техніка, а цей новенький трактор вже набагато зручніший. Думаю, що як тільки трішки накопичимо коштів, то обов’язково придбаємо таку техніку. Парк техніки потрібно постійно оновлювати», — говорить власник ФГ «Еліт-Ш» Валерій Шпур.

Виконано за допомогою Disqus