Робота Держгеокадастру Житомирської області визнана незадовільною

31 березня 2016 37 0
Депутати та активісти Житомирщини не задоволені термінами розгляду заяв від учасників АТО на отримання земельних ділянок
bug.org.uaДепутати та активісти Житомирщини не задоволені термінами розгляду заяв від учасників АТО на отримання земельних ділянок

Депутати та активісти Житомирщини не задоволені термінами розгляду заяв головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області від учасників АТО на отримання земельних ділянок, причинами відмов та переліком документів для подачі заяви, пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Станом на 23 березня до головного управління Держегеокадастру у Житомирській області надійшло 6 тис. 226 звернень, з яких видано 3 тис. 128 ділянок, опрацьовано – 2 тис. 429, а відмовлено 301. Найчастіші причини відмови – це відсутність спільних земельних ділянок. Загальна площа ділянок становить 2 тис. 083 га, з яких розроблена документація та передано земель на 358 га.

«Депутати визнали незадовільною роботу ГУ Держгеокадастру у Житомирській області. За рішення проголосували 58 депутатів. На наступному пленарному засіданні депутати планують заслухати детальний звіт щодо надання земельних ділянок учасникам АТО», — сказано у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus