Вже другий сюжет сайту Kurkul про наслідки війни опубліковано у Франції

29 грудня 2023 115 0
Вже другий сюжет сайту Kurkul про наслідки війни опубліковано у Франції
Kurkul.com

Сайт Kurkul.com продовжує боротись з маніпуляціями російської пропаганди та показувати об'єктивну картину подій в українському агросекторі глядачам з інших країн. У партнерстві з найбільшим французьким аграрним медіахолдингом NGPA, ми відзняли серію відео для сайту materielagricole.info, в яких розповідаємо послідовно про роботу різних секторів аграрного виробництва в Україні та вплив російського вторгнення на нього.

«На жаль, ми втратили момент і дозволили російським медіа сформувати у багатьох європейців цілий комплекс міфів не лише стосовно війни росії та України, а й про Україну загалом, зокрема наш аграрний сектор. Тому серед європейських фермерів побутує так багато застережень щодо нашого вступу до ЄС, культивується у свідомості образ відсталої та некомпетентної держави, що постачає низькоякісну продукцію за демпінговими цінами. Якщо ми хочемо працювати там на рівних, повинні зараз іти і розповідати про себе», — пояснює Микола Сирота, головний редактор сайту Kurkul.com.

У другій серії відео французькою мовою розкривається тема втрат сільськогосподарської техніки та обладнання внаслідок війни, а також її вплив на продажі сільгосптехніки дилерами в Україні. Ви можете коментувати це відео та залишати свої повідомлення французьким читачам на сайті.

Якщо ж ви не розумієте французької, дивіться випуск на youtu.be, де можна увімкнути переклад субтитрів українською. До речі, наш перший випуск французькою став найпопулярнішим відео на каналі за останні 6 місяців і зібрав чимало коментарів від французьких фермерів — ви можете їм відповісти і додати аргументи, які не прозвучали в сюжетах.

Виконано за допомогою Disqus