Розроблено програми підтримки аграріїв Донеччини та Луганщини

1 квітня 2016 59 0
Мінагропрод ініціюватиме впровадження програм підтримки для аграріїв Донеччини та Луганщини
ab.org.uaМінагропрод ініціюватиме впровадження програм підтримки для аграріїв Донеччини та Луганщини

Мінагропрод ініціюватиме впровадження програм підтримки для аграріїв Донеччини та Луганщини, повідомляє прес-служба Мінагропроду.

Мінагропрод звертатиметься до Кабінету Міністрів України, інших зацікавлених державних органів та установ щодо налагодження безперешкодної реалізації зерна у цьому маркетинговому році на територіях Луганської та Донецької областей.

«Сільгосптоваровиробники Луганського та Донецького регіонів знаходяться на території із особливим режимом, а тому потребують максимальної допомоги з боку держави. Враховуючи це, Мінагропрод вживатиме максимальних заходів, зокрема звертатиметься до Кабінету Міністрів України з ініціативою введення спеціального режиму страхування та впровадження програм підтримки для цих сільгосптоваровиробників», — повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

У свою чергу заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова повідомила, що Мінагропрод звернеться до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з проханням встановлення тарифів для сільгосптоваровиробників Луганської та Донецької областей.

«У нас діє єдиний державний тариф на електроенергію. Але Мінагропрод обговорюватиме із представниками НКРЕКП можливості врегулювання спецтарифів», — запевнила заступник міністра.

Виконано за допомогою Disqus