У Львові стартувала міжнародна конференція з кооперативного руху в Україні

5 квітня 2016 62 0
У Львові стартувала міжнародна конференція «Кооперативи — минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громад»
Львівська ОДАУ Львові стартувала міжнародна конференція «Кооперативи — минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громад»

У Львові 4 квітня стартувала дводенна міжнародна конференція «Кооперативи — минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громад», пише прес-служба Львівської облдержадміністрацї.

Конференція відбувається за ініціативи та підтримки Посла Канади в Україні.

Під час конференції учасники обговорюватимуть питання історичних особливостей розвитку кооперативів в Україні, поділяться досвідом становлення кооперативів в інших країнах, їх державної та місцевої підтримки, а також налагодженням співпраці церков з сільськими громадами щодо кооперації.

«Ми дуже вдячні за допомогу уряду Канади щодо підтримки діючих і створення нових молочних кооперативів у регіоні. Окрім того, в обласному бюджеті ми також передбачили відповідні кошти на розвиток сільського господарства. Знаю, що багато ще треба зробити і впевнений, що лише нашими спільними діями ми зможемо досягнути якнайкращого результату і успіху», — сказав перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський.

Виконано за допомогою Disqus