Реклама

Ветеран із Вінниччини за грантові кошти відкрив ферму на 100 свиней

5 червня 2024 147 0
Ветеран із Вінниччини за грантові кошти відкрив ферму на 100 свиней
vinnitsa.info

Ветеран війни із Вінниччини за грантові кошти придбав обладнання та відкрив ферму на 100 свиней. Про це пише Kurkul.com з посиланням на vinnitsa.info.

Переможець проєкту підтримки ветеранського бізнесу #Варто «РобиТИ Своє» від Благодійного фонду «МХП-Громаді» та УВФ Мінветеранів Микола Ружицький за грантові кошти збудував зерносклад, свинарник та придбав обладнання.

«Спочатку не вірив, що грант можна виграти, дуже хвилювався чи запрацює такий бізнес. Допомогла сім'я, вони мене підтримували, давали слушні поради. Про таку справу давно мріяв, бо ж постійно працював у сільському господарстві. Це мені до душі», — розповів фермер.

Спочатку родина планувала збудувати ферму на 20 голів, та завдяки підтримці вирішили збільшити комплекс, тепер сім'я Ружицьких вирощуватиме 100 свиней. Ферма вже повноцінно працює. 

«За виграні кошти нам вдалося побудувати свиноферму, зерносховище, зерносушарку та купити зернову сівалку. Сподіваюсь, що зможу забезпечити односельців не тільки якісним м’ясом, а й збудувати свій млин та олійню», — зазначив Микола Ружицький. 

Читати за темою: 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама