Реклама

Посівні комплекси Spirit забезпечують високу продуктивність сівби на швидкостях до 15 км/год

9 липня 2024 35 0
Посівні комплекси Spirit від Väderstad
VäderstadПосівні комплекси Spirit від Väderstad

Посівні комплекси Spirit від Väderstad — це швидкісні агрегати для сівби зернових, головними характеристиками яких є висока продуктивність, точність та якість висіву. Про це Kurkul.com розповіли в пресслужбі Väderstad.

Сьогодні компанія пропонує вітчизняним аграріям посівні комплекси у варіантах із робочою шириною 3, 4, 6, 8 або 9 м із можливістю висіву лише насіння або ж насіння та мінеральних добрив.

«Забезпечити високу продуктивність та якість сівби на швидкостях у 13-15 км/год — не таке вже й просте завдання, але завдяки продуманій до дрібниць конструкції та втілених у ній інноваційним рішенням посівні комплекси Spirit показуються відмінні результати сівби незалежно від рельєфу поля, стану ґрунту та культури, що висівають», — зазначили у Väderstad.

За словами виробника, серед фермерів найпопулярнішими є посівні комплекси Spirit 600С, Spirit 800С та Spirit900C із шириною захвату 6, 8 та 9 м відповідно, які забезпечують висів не лише насіння, а й мінеральних добрив.

Кожен із цих посівних комплексів оснащено містким двосекційним бункером об’ємом 5 тис. л, який має великий отвір для завантаження насіння та можливість зміни об’єму кожної секції.

«За рахунок цих простих рішень вдається зменшити кількість зупинок, необхідних для завантаження насіння та мінеральних добрив, бо, знаючи норми їхнього висіву, можна налаштувати положення перегородки між секціями бункера таким чином, щоб матеріали закінчувалися одночасно. Тому оператору трактора не потрібно зайвий раз зупинятися для завантаження різних продуктів. А це разом із високою робочою швидкістю, є однією з головних передумов досягнення високої продуктивності посівної кампанії», — пояснили у Väderstad.

Як додали в компанії, за оптимальної організації праці посівний комплекс Spirit 600С із робочою шириною захвату 6 метрів за 10-годинну зміну засіває 50-60 га.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама