Реклама

Загарбники перетворюють Маріуполь на логістичний хаб краденої української с/г продукції — ЦНС

3 жовтня 2024 21 0
Загарбники перетворюють Маріуполь на логістичний хаб краденої української с/г продукції — ЦНС
Kurkul.com

У тимчасово окупованому Маріуполі розпочали будівництво агро-молу «чотири сезони». Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Як зазначили в ЦНС, за обіцянками місцевих колаборантів це має бути найбільший на тимчасово загарбаному Донбасі торгівельно-логістичний ринок сільськогосподарської продукції з масштабними сховищами для збіжжя, овочів та фруктів.

«Втім, на практиці цей базар стане перевалочним центром віджатого українського майна у росію та інші країни, які підтримують зв’язок із країною-терористкою», — йдеться у повідомленні. 

В ЦНС впевнені, що його будують саме в Маріуполь не випадково, адже від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну саме це місто стало головним логістичним центром, через котре переправлялося усе вкрадене в Україні — починаючи від українського врожаю, до устаткувань розграбованих підприємств. 

«З початку року обсяг перевалки вантажів, які ворог безцеремонно краде і відправляє за межі України, у Маріупольському порту склав уже понад 165 тис. тонн. У загальному числі сільгосппродукції викрадено і вивезено  вже 84,2 тис. тонн. Фейкове федеральне агентство морського і річкового транспорту РОА повідомило про плани збільшити потужність порту Маріуполя до 4,8 млн тонн», — підсумували в ЦНС. 

Читати за темою: росія продала краденого з окупованих територій України зерна на мільярди доларів — WSJ

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама