DuPont Pioneer оголошує конкурс врожайності

18 травня 2016 105 0
Увага: конкурс!
DuPont PioneerУвага: конкурс!

DuPont Pioneer Україна оголошує конкурс врожайності для сільгоспвиробників «Піонер Максимум».

Уперше DuPont Pioneer Україна проводить конкурс врожайності з метою моніторингу виробничих результатів та досягнень своїх клієнтів. Конкурс проводиться у 9-ти агро-кліматичних зонах. У кожній з цих зон будуть визначені переможці в двох номінаціях — «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» і «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPont Pioneer».

«Учасником конкурсу може бути будь-яка юридична особа України чи підприємець, який вирощує у своєму господарстві у сезоні 2016 р. мінімум 300 га гібридів кукурудзи та/або 100 га гібридів соняшнику DuPont Pioneer. Розмір поля, яке бере участь у конкурсі, повинен бути не менше 50 га», — йдеться у повідомленні.

Заявка на участь у конкурсі оформлюється окремо на кожну ділянку під один гібрид. Максимальна кількість анкет від спеціаліста/агронома, відповідального за вирощування, – одна у кожній номінації. Максимальна кількість анкет від одного господарства — необмежена, але у заліку приймається від господарства лише одне поле з максимальним показником врожайності.

Переможці конкурсу (спеціалісти господарств, що подали заявки) отримають подарунки:

  • 1 місце – планшет,
  • 2 місце – відео-реєстратор,
  • 3 місце – спортивний годинник.

Також насінням інноваційних гібридів DuPont Pioneer будуть нагороджені і самі господарства: 1 місце – 15 п.о., 2- місце – 10 п.о., 3 місце – 5 п.о.

«Ми проводимо конкурс врожайності «Піонер Максимум» вперше на території України. В українських сільгосппідприємствах працюють успішні і досвічені спеціалісти, які при використанні сучасних технологій можуть отримувати рекордно високі врожаї. В українських фермерів є розуміння того, як забезпечити максимальні показники і зробити бізнес успішним, а ми, в свою чергу, готові полегшити їм роботу, пропонуючи високоінноваційні гібриди Pioneer. Завдяки конкурсу ми зможемо відстежити найкращі результати та довести, що здобутки 90-річної історії Pioneer акумулюються у високоякісних гібридах, забезпечуючи клієнтам максимальну продуктивність та прибутковість», — зазначив менеджер з маркетингу компанії DuPont Pioneer Україна Сергій Резінченко.

Також додається, що термін подачі заявок на участь у конкурсі триває до 01 липня 2016 р. З питань подачі заявки господарства мають звертатися до представників компанії DuPont Pioneer в своєму регіоні. Також заявку можна знайти за посиланням. З більш детальними умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті www.pioneer.ua.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою