Депутат погоріла на земельному хабарі у 30 тис. грн

26 травня 2016 81 0
На Черкащині депутат вимагала від представника фермерського господарства кошти за виділення у користування земельної ділянки
1i.com.uaНа Черкащині депутат вимагала від представника фермерського господарства кошти за виділення у користування земельної ділянки

На Черкащині депутат вимагала від представника фермерського господарства кошти за виділення у користування земельної ділянки. Депутата затримано під час одержання частини неправомірної вигоди, пише прес-служба Національної поліції України.

До оперативників Управління захисту економіки у Черкаській області ДЗЕ НПУ із заявою звернувся представник фермерського господарства про те, що депутат районної ради вимагає від нього неправомірну вигоду у сумі 30 тис. грн.

«Під час одержання частини неправомірної вигоди 38-річну чиновницю затримали поліцейські. Вилучено 15 тис. грн», — сказано у повідомленні.

Також додається, що наразі депутат затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їй про підозру.

Виконано за допомогою Disqus