На «АГРО-2016» компанія AGCO представила одразу 3 новинки

8 червня 2016 72 0
Комбайн Massey Ferguson T7
Kurkul.comКомбайн Massey Ferguson T7

Компанія AGCO в рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016» презентувала одразу 3 новинки: трактор Fendt 1050 Vario, комбайн Massey Ferguson T7 та сіялку Precision Planting, пише Traktorist.ua.

Презентована техніка зараз чекає на свого покупця. Наприклад, як зазначає продакт-менеджер AGCO у країнах Східної Європи Олексій Копилов, за тракторами Fendt 1050 Vario вже є черга. Ці трактори вже вийшли в серійне виробництво, предзамовлення на них можна здійснювати на початок 2017 року.

«Нинішні користувачі техніки Fendt знають про нові покоління тракторів цього бренду. Вони чекають на можливість придбати їх в Україні. Потужність тисячників – максимум 517 к.с. Вони обладнані двигунами об’ємом 12,4 л, готові розвивати швидкість в 60 км/г», – зазначає менеджер AGCO Олексій Копилов.

На разі AGCO намагається знаходити виключно ефективні рішення глобальної аграрної проблеми, для чого пропонує потужні сільгоспмашини, приклад – Massey Ferguson T7.

«Цей американець дозволить українському аграрію збирати врожай майже без втрат, без пошкодження зерна тощо. Комбайн Massey Ferguson T7 – економічна та високопотужна машина, яка може розвивати від 370 до 450 к.с, робочу швидкість в 10 км/г. Унікальність цього комбайну в його об’ємному зерновому бункері на 14 м3. Він пройшов тестування на українських полях торік», – розказав менеджер з розвитку бізнесу AGCO Юрій Войцехович.

Не меншої уваги українського сільгоспвиробника варта і сіялка Precision Planting, яка планується до реалізації вже у другому півріччі цього року. Вони унікальні своєю повною сумісністю з тракторами, призначеними для точного землеробства.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою