Стартувала міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016»

8 червня 2016 87 0
«АГРО-2016» розпочала свою роботу!
Kurkul.com«АГРО-2016» розпочала свою роботу!

У Києві відбулося відкриття найбільшої у Східній Європі XXVIII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016». Відкривали захід прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

«В Україні потрібно підтримувати дрібних товаровиробників. Ми маємо збільшити випуск продукції з доданою вартістю, тому що це надасть нові робочі місця та розвиватиме аграрний сектор. А це основний напрямок роботи нового уряду», – сказав Володимир Гройсман.

У виставці беруть участь представники різних компаній з виробництва сільгосптехніки («Астра», «Цеппелін Україна», «Амако», Case, Klaas, New Holland тощо), а також представлена продукція тваринництва та рослинництва з багатьох областей України.

Команда LatifundistMedia теж бере участь у виставці і вже розпочала святкування свого 5-річного ювілею. Біля нашого стенду вже багато гостей, від голови агрохолдингу до простого фермера. Тож приходьте і ви, беріть участь у конкурсах та вигравайте ексклюзивні призи!

Андрій Губін, Вікторія Сумченко, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою