На Полтавщині відкрили «Байєр АгроАрену»

14 червня 2016 114 0
П'яту в Україні «Байєр АгроАрену» відкрито
foxnews.comП'яту в Україні «Байєр АгроАрену» відкрито

Відкриття п’ятої в Україні «Байєр АгроАрени» відбулося у Полтавській області. Показові центри АгроАрени демонструють продукти компанії, зокрема впливовість гербіцидів та пестицидів та дозволяють взяти участь у оглядових турах демо-полями.

Відкривав АгроАрену керівник підрозділу Crop Science в країнах Північного Причорномор'я ТОВ «Байєр» Україна Андреас Льохель.

«Мені здається, що ринки землі Німеччини та України абсолютно різняться. В Німеччині на ринку все ще домінують сімейні традиції – цілі покоління фермерів використовують продукти Баєр на своїх землях. В Україні ситуація зовсім інша. Але і українські, і німецькі фермери потребують продуктів, що принесуть їм максимальний ефект – і Баєр справляється з цим завдання чи не найкраще», – зазначив Андреас Льохель.

Також на відкритті були присутні місцеві фермери і аграрії Полтавщини та інших областей.

До слова, на «Байєр АгроАрені» фермери можуть отримати кваліфіковані консультації працівників компанії щодо сучасних технологій і винаходів в галузі сільського господарства.

«Наша продукція досліджується на найвищому рівні. Компанія витрачає на наукові дослідження та розвиток чи не найбільші суми у світі, якщо це стосується агро-продукції. Наші продукти ретельно тестуються та відповідають найвищим стандартам по захисту навколишнього середовища та безпеки. В результаті вони дуже ефективні та безпечні для природи, тварин та людей», – додав керівник компанії.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою