На Миколаївщині пройде плодоовочева виставка-конференція

21 червня 2016 72 0
У м. Миколаєві відбудеться виставка-конференція за темою: «Сучасне тепличне господарство 2016»
rivnepost.rv.uaУ м. Миколаєві відбудеться виставка-конференція за темою: «Сучасне тепличне господарство 2016»

У м. Миколаєві 23 червня 2016 р. відбудеться виставка-конференція за темою: «Сучасне тепличне господарство 2016», пише прес-служба Миколаївської облдержадміністрації.

Захід відбудеться у рамках реалізації семирічного проекту міжнародної технічної допомоги Уряду Канади «Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва».

«До участі у заході запрошено сільгосптоваровиробників області, які бажають або вже займаються плодоовочівництвом. Проведення конференції сприятиме подальшому збільшенню обсягів вирощування овочів закритого ґрунту як сільгосппідприємства, так і господарствами населення», — сказано у повідомленні.

Довідково:

«Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва» спрямований на розвиток і зміцнення можливостей дрібних виробників плодоовочевої продукції, поліпшення потенціалу виробників, маркетингових зв'язків, а також відносин між учасниками ринку.

Наразі у рамках проекту проведено 7 круглих столів з обговорення проблем області у сфері плодоовочівництва та шляхів їх вирішення, 9 партнерських заходів «Презентація УПБРП», 11 семінарів за участі компаній-товаровиробників. До проекту вже залучено більше 2 тис. осіб.

Виконано за допомогою Disqus