На Миколаївщині озброєні люди збирали чужий врожай

27 червня 2016 247 0
«Я такого навіть в кіно не бачив», — розповів фермер
news.pn«Я такого навіть в кіно не бачив», — розповів фермер

Біля села Христофорівка Баштанського району Миколаївської області в суботу вночі, 25 червня, невідомі озброєні люди вийшли збирати врожай пшениці на фермерське господарство «Поле», повідомляє «Преступности.НЕТ»

За словами власника полі Віктора Федорова, вночі на його поле заїхали два комбайни, дві фури, вісім «легковиків» та близько 40 чоловік збройної охорони для того, щоб зібрати врожай пшениці. Тоді він викликав поліцію, проте по приїзду правоохоронці опитали присутніх і поїхали.

Як повідомив фермер, станом на 10 ранку 26 червня чужі комбайни зайшли на територію його поля і косять пшеницю, а він сам прямує туди разом з правоохоронцями. Крім того, до місця подій виїхав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Артур Гаспаров разом зі спецназом і оперативниками управління карного розшуку. Також на даний момент вже розпочато кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

За інформацією поліції, озброєні невідомі стверджують, що є представниками одеської охоронної фірми і діють законно — на підставі наявної юридично оформленої документації.

Ближче до обіду вони вступили в конфлікт зі співробітниками відділу поліції, проте через деякий час приїхали «беркутівці» і припинили конфлікт.

«Я такого навіть в кіно не бачив — «Беркут» всіх розігнав», — прокоментував відбулася сутичку фермер.

Крім того, правоохоронці вилучили у так званих представників охоронної фірми три карабіни «Сайги», телескопічні кийки і біти, а також доставили частину правопорушників в райвідділ до з'ясування обставин і для проведення роз'яснювальних робіт.

Виконано за допомогою Disqus