Представники двох агропідприємств побились через врожай сої

30 серпня 2017 356 0
Соя
kurkul.comСоя

На Херсонщині в ході бійки за врожай сої, що сталась між працівниками двох фірм, троє громадян отримали тілесні ушкодження. Наразі поліція з’ясовує всі обставини конфлікту.

В Чаплинське відділення поліції зателефонував чоловік, який виявився депутатом районної ради, та повідомив, що на полі поблизу с. Надеждівка він отримав тілесні ушкодження від невідомих, щозбирають врожай сої який є його власністю. Повідомляє ГУНП в Херсонській області.

Оперативна група, виїхавши на місце події встановила, що на полі перебувають представники двох аграрних господарств, між якими на даний час в судовому порядку вирішується питання щодо права користування земельною ділянкою. Два комбайни однієї з фірм і почали збирати врожай сої під охороною близько 50 чоловік. Тоді ж приїхав і заявник з односельцями, які представляють інтереси фірми-конкурента. Виник конфлікт, який переріс у бійку, в результаті якої заявник та двоє його знайомих отримали тілесні ушкодження.

На вимогу поліції зупинити збір врожаю громадяни не відреагували. Тому, за словами тимчасово виконуючогообов’язки начальника ГУНП в Херсонській області Миколи Цапа, на місце події терміново був направлений майже увесь особовий склад Чаплинського відділення поліції, бійці роти поліції особливо призначення та підрозділу «КОРД» обласного главку поліції.

На даний момент процес збору врожаю призупинений. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», ч.3 ст. 296 «Хуліганство» та ч. 2 ст. 342 «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, …», ведеться слідство.

Виконано за допомогою Disqus