Pöttinger будує сучасний логістичний центр для 50 тис. запасних деталей

6 липня 2016 87 0
Pöttinger будує сучасний логістичний центр для 50 тис. запасних деталей
www.poettinger.at

Сигнал для початку будівництва нового логістичного центру (SparePartsWORLD) компанії Pöttinger дали 4 липня 2016 року. В комуні Тауфкірхен-на-Тратнахе, що знаходиться поряд зі штаб-квартирою компанії у Верхній Австрії, на майже 3 га землі будується сучасний логістичний центр площею 7000 м кв., який служитиме складом для близько 50 тис. запасних частин. Новий логістичний центр є частиною масштабного проекту розширення заводу виробника сільськогосподарської техніки. Його будівництво планують завершити на початку 2017 року, повідомляє Traktorist.ua.

В останні роки компанія Pöttinger інвестувала в свої заводи великі кошти для того, щоб відповідати вимогам міжнародного ринку, а також зростаючим очікуванням технологічного сектору сільського господарства.

«Швидкий та довготривалий доступ до деталей є ключовим фактором для фермерів та підрядників. Для гарантування такого рівня доступності важливим моментом є те, що ми знаходимося регіонально близько до наших клієнтів, пропонуємо запасні деталі різних поколінь та моделей, а також реалізовуємо сучасний ефективний концепт логістики», — йдеться у повідомленні.

Новий Світ запасних частин (SparePartsWORLD) є логістичним вузлом для відправки вантажів по всьому світу. Його характерною рисою є наявність автоматичного складу малих деталей, а також механізованої системи стелажів для піддонів в цілому для близько 50 тис. запасних та зношуваних деталей – від маленької прокладки до повноцінних конструкцій техніки. Компанія планує обробляти до 800 клієнтських замовлень щодня та відправляти 3,5 млн різних деталей щороку.

«З цим логістичним центром ми встановимо нові стандарти з точки зору ефективної та гнучкої системи поставок запасних частин. Першокласна якість деталей та всесвітня мережа обслуговування є досконалими і це дає гарантію того, що ми можемо забезпечити нашим клієнтам оптимальний рівень поставки запасних деталей за найкоротший проміжок часу», — говорять генеральні директори компанії Хайнс та Клаус Пьотінгер.

Виконано за допомогою Disqus