McCormick презентувала новий шестицілиндровий трактор

14 липня 2016 71 0
Трактор McCormick X7 Pro Drive
mccormick.itТрактор McCormick X7 Pro Drive

На виставці Royal Highland Show був представлений новий шестициліндровий трактор з модельного ряду McCormick X7 Pro Drive з видовженою колісною базою, міцнішим шасі та вдосконаленим двигуном, що забезпечує плавний хід, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на прес-службу компанії McCormick.

Він доповнює лінійку вже існуючих тракторів з номінальною потужністю від 135 до 188 к. с., а у топовій моделі з Power Plus максимальна потужність сягає 212 к. с. Номінальна потужність нової моделі з двигуном об’ємом 6,7 л ― 152 к. с., а максимальна видача при будь-якій операції ― 160 к. с.

На сьогодні модель вже можна замовити у двох комплектаціях: Efficient для чотирьохциліндрових та найменших шестициліндрових моделей цієї лінійки, а також Premium з додатковими характеристиками та широким вибором опцій, направлених на підвищення продуктивності.

«У нас вже є чотирьохциліндровий трактор X7.450 Pro Drive з такою ж потужністю та крутним моментом, як і у нової моделі. Але багатьом водіям сподобалися характеристики шестициліндрового трактора, а також стабільність при роботі з важким навісним обладнанням, якої ми досягли, збільшивши вагу трактора на 410 кг, а довжину колісної бази ― на 15 см», ― зазначив спеціаліст по продуктам в AgriArgo UK, дистриб’ютор McCormick у Великобританії Пол Вейд.

У комплектації Efficient нова модель також сподобається користувачам тракторів MTX та XTX схожими розмірами та потужністю, а ще незначними змінами технічних характеристик та ціни у порівнянні з версією Premium.

Виконано за допомогою Disqus