На заміну Рутицької може прийти Качка

14 липня 2016 100 0
Тарас Качка, уповноважений з питань підприємництва при Державній фіскальній службі
kurkul.comТарас Качка, уповноважений з питань підприємництва при Державній фіскальній службі

На вакантну посаду заступника міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції розглядається кандидатура колишнього віце-президента Американської торговельної палати в Україні Тараса Качки, повідомило джерело у Мінагропроді, пише «Ліга. Бізнес».

За його словами, Тарас Качка — не єдиний претендент. Також на посаду заступника міністра з євроінтеграції розглядається один із співпрацівників юридичного департаменту міністерства.

Читати по темі: Владислава Рутицька йде з Мінагропроду

Сам Тарас Качка не відповів на питання про те, чи надходила йому відповідна пропозиція. Зараз він є уповноваженим з питань підприємництва при Державній фіскальній службі на громадських засадах, а також керує Українським медіа центром реформ.

Читати по темі: Краснопольського знімуть із посади

Міністр АПК Тарас Кутовий не приховує, що має намір змінити і свого першого заступника, посаду якого зараз займає Ярослав Краснопольський. За словами співрозмовника видання у міністерстві, на цю посаду можуть призначити нинішнього голову Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максима Мартинюка.

Читати по темі: Мартинюк стане першим заступником Кутового

«Але такий крок буде логічним у тому випадку, якщо очолювана Мартинюком структура знову повернеться у підпорядкування Мінагропроду (зараз Держгеокадастр підпорядковується Мінрегіонбуду — ред.). Для цього уряд повинен прийняти відповідне рішення», — сказав співрозмовник.

Раніше на посаду першого заступника міністра АПК розглядалася кандидатура голови Аграрного союзу Геннадія Новікова.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою