На Харківщині тракторами рятували пшеницю від вогню

18 липня 2016 82 0
На Харківщині згоріло 100 га посівів озимої пшениці
dsns.gov.uaНа Харківщині згоріло 100 га посівів озимої пшениці

У с. Роздолля Первомайського району (Харківська область)згоріли 100 га посівів озимої пшениці, пише прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

До гасіння пожежі були залучені підрозділи ДСНС та добровільні пожежні команди сільгосппідприємств, що розташовані поруч.

«Усього на ліквідацію пожежі було залучено 3 одиниці пожежної техніки 45-ї пожежно-рятувальної частини Первомайського району, 1 відділення 24-ї ДПРЧ Лозівського району, 1 відділення 35-ї пожежно-рятувальної частини селища Краснопавлівка. Крім того, для гасіння пожежі була задіяна тракторна техніка сільськогосподарських підприємств у кількості 6 одиниць. Всього до ліквідації пожежі було залучено 25 чоловік особового складу ДСНС та понад 20 чоловік працівників сільськогосподарського підприємства», — сказано у повідомленні.

Також додається, що під час гасіння пожежі врятовано озиму пшеницю на загальній площі 203 га (153 га на полі, де виникла пожежа, та 50 га поруч розташованого хлібного поля). Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі встановлюється.

Виконано за допомогою Disqus