Оголошуємо конкурс фотографій раритетної сільгосптехніки!

2 серпня 2016 191 0
Kurkul.com запрошує до участі в конкурсі «Раритет»!
www.yesterdaystractors.comKurkul.com запрошує до участі в конкурсі «Раритет»!

Сподіваємося, ви ще не закрили свої «аграрні» фотоальбоми і готові взяти участь у новому конкурсі від Kurkul.com! Цього разу ми пропонуємо вам поділитися фотографіями раритетної сільгосптехніки, що вже стала довгожителем вашого парку та завжди виручала у важку хвилину. Тож фотографуйте «залізних коней» і мерщій надсилайте нам!

Щоб взяти участь в конкурсі «Раритет» необхідно опублікувати знімок на своїй сторінці в соціальних мережах з хештегом #kurkulraritet та #kurkulphoto (обов’язково, інакше ми їх не знайдемо!) або надіслати фото на електронну адресу: yevtushenko@latifundistmedia.com. Ми чекаємо на ваші знімки з 2 по 20 серпня. З 21 серпня ми розпочинаємо онлайн-голосування на сторінці Kurkul.com в соціальній мережі Facebook. Саме так і буде обрано трійку лідерів!

Призи:

Придбання товарів у LatifundiMag за «латіки» (місцева «валюта» для розрахунків у нашому фірмовому магазині). Латіки надаються переможцям і дають право придбати товари з символікою LatifundistMedia (за повною ціною або зі знижкою).

Грошовий фонд для переможців становить:

1-е місце — 350 латіків.

2-е місце — 250 латіків.

3-е місце — 150 латіків.

Решта учасників отримає заохочувальні подарунки ― сувенірну продукцію або знижку на товари у ЛатифундіМаг.

Тож конкурс розпочато! Не упустіть свій шанс здобути першість!

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою