На Херсонщині підприємці напали зі зброєю на фермера

11 серпня 2016 82 0
Підприємці побили фермера і учасника АТО
tulare-kings-attorney.comПідприємці побили фермера і учасника АТО

На території фермерського господарства у с. Степанівка (Херсонська область) місцеві підприємці нанесли середньої тяжкості тілесні ушкодження із застосуванням зброї двом особам — власнику господарства та учаснику АТО, пише прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

За участі заступників голови облдержадміністрації та представників правоохоронних органів відбулась зустріч фермерів, волонтерів та представників громадських організації воїнів АТО щодо нападу.

«На сьогодні ми вже затримали одного підозрюваного, зараз проводяться невідкладні першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб зловмисників та всіх обставин події», — повідомив заступник начальника головного управління Національної поліції у Херсонській області Юрій Гороховських.

Як зазначив виконувач обов’язків заступника голови облдержадміністрації Євген Рищук, облдержадміністрація буде тримати це питання на контролі.

«У ході зустрічі було вирішено, щоб Асоціаціація фермерів та приватних землевласників спільно з громадськими організаціями воїнів АТО взяли на контроль забезпечення коштами потерпілого військовослужбовця, якому потрібно 50 тис. грн на операцію», — сказано у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus