Трофімцеву призначать заступником голови Мінагропроду з євроінтеграції

7 вересня 2016 100 0
Ольга Трофімцева, керівник проекту «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС»
kurkul.comОльга Трофімцева, керівник проекту «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС»

Завтра мають призначити заступника міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції. Як повідомили AgroPolit.com одразу кілька джерел на аграрному ринку, ним стане керівник проекту «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі — у рамках повної та всеохоплюючої угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС» Ольга Трофімцева.

«Завтра має завершитися перевірка і на засіданні КМУ її офіційно призначать. Вона опікуватиметься питаннями євроінтеграції і замінить на цій посаді Владиславу Рутицьку», — зазначає джерело видання.

Як уточнив інший співрозмовник з Мінагропрода, наближений до керівництва відомства, питання по Ользі Трофімцевій було вирішене вже давно, «залагоджувалися лише формальності».

«Її кандидатуру обрали, бо вона наче б то рівновіддалена від усіх. Але до неї були питання, адже раніше вона співпрацювала з однією з галузевих асоціацій — УКАБ», — відмітило джерело.

AgroPolit.com зателефонував Ользі Трофімцевій з питанням щодо можливого призначення.

«Поки що я нічого не коментую. Давайте дочекаємося завтра», — сказала вона.

Виконано за допомогою Disqus