AGCO представила оновлений Fendt 500 Vario

13 вересня 2016 85 0
Fendt 500 Vario в роботі
fendt.comFendt 500 Vario в роботі

Компанія AGCO представила оновлену модель трактора Fendt 500 Vario, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на офіційний сайт Fendt.

Нова лінійка тракторів Fendt 500 Vario відповідає європейським стандартам контролю викидів ІV рівня/ Tier 4 Final. У серії 500 Vario компанія застосовує електронну систему контролю рециркуляції відпрацьованих газів (EGR) з контрольованим уприскуванням рідини AdBlue та додатковим теплообмінником моторного масла. З цією технологією відсоток споживання AdBlue можна знизити до 50% у порівнянні з попередніми моделями. Чотирьохциліндровий двигун Deutz об’ємом 4,04 л з системою вприскування common rail, а також протестована технологія Fendt SCR пропонують чудове рішення збереження палива та ефективності у поєднанні з фільтром від нагару (CSF), в якому передбачається пасивна регенерація без необхідності додаткового вприскування палива у вихлопну лінію.

У комплектації ProfiPlus нового Fendt 500 Vario компанія представляє нову систему керування VarioGuide, яка до сьогодні була присутня лише у високопотужних тракторах. З новою системою VarioGuide користувачі можуть обирати між двома різними ресиверами, які відповідатимуть їхнім вимогам та місцевим умовам. У спрощеному варіанті доступний ресивер NovAtel з сервісами корекції EGNOS/WAAS, RTK через радіо або NTRIP. Залежно від системи керування та сервісу корекції система VarioGuide працює з точністю від 20 см до 2 см.

Усі функції контролю об’єднані в одному терміналі Varioterminal. В новому Fendt 500 Vario тепер також доступні добре відомі термінали 7-B та 10,4-B. Завдяки комбінованому використанню сенсорних та клавішних елементів робота з терміналом є інтуїтивно зрозумілою. Завдяки новому кронштейну з кульовим шарніром його можна легко відрегулювати. Нові термінали мають високу роздільну здатність, LED-підсвічування та екран з захистом від подряпин.

Трактор має додатково задній економічний ВВП з частотою 1000Е на додачу до трьох швидкостей, присутніх у попередніх моделях – 540, 540Е та 1000 об/хв., для різних видів робіт. З додатковим заднім ВВП з частотою 1000Е виконання операцій на високій швидкості буде досить ефективним, а також дозволить розширити діапазон використовуваного додаткового обладнання.

Новий трактор важить всього 6,1 т, максимальне навантаження становить 4,4 т, а навантаження на задню вісь було збільшене з 1 т до 8,5 т. Це все дозволяє максимально навантажувати трактор при виконанні операцій з навісним обладнанням. Хоча допустима загальна вага становить 10,5 т. Новий Fendt 500 Vario відповідає вимогам міжнародного ринку, тому він оснащується фланцем або шийкою осі, щоб можна було легко змінювати ширину колії.

Новий сучасний концепт освітлення Fendt 500 Vario забезпечує ідеальну видимість. Для більш ефективного освітлення можна додатково застосовувати робочі LED-фари. Завдяки схрещеним світловим променям навіть в темноті видимість обладнання та колісних арок чудова. Загальна потужність LED-фар становить 37 тис. люменів.

Виконано за допомогою Disqus