Розроблено нову технологію відновлення гумових гусеничних насадок

21 вересня 2016 33 0
Нова система Obo re-track
profi.comНова система Obo re-track

Голландська компанія Obo Tyres розробила технологію відновлення гумових насадок на гусеничних ланках, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на agroinfo.com.

Нова технологія передбачає використання спеціальної шліфувальної машини для повного видалення пошкоджених грунтозацепів і подальшого нанесення нового рельєфу за допомогою вулканізатора.

Технологія отримала назву Obo re-track. Зараз компанія пропонує ремонт гусеничних ланок шириною 60 і 90 см. Відновлення накладок гусеничного ходу обійдеться господарям інноваційного рішення на 40% дешевше, ніж покупка нових. За словами виробника, передбачуваний термін служби накладок після ремонту становить 85% терміну служби абсолютно нових матеріалів, а гарантія на грунтозацепи — 2,5 роки.

За словами представників ОВО Tyres, компанія має величезний досвід ремонту покришок для сільськогосподарської та промислової техніки і може запропонувати рішення для цілого ряду тракторів і самохідних машин. Першими в випробуванні нової технології взяли участь комбайни виробництва CLAAS, горохомолотилки і картоплезбиральні комбайни Ploeger. Ремонт займає від 10 до 14 днів і може бути проведений в зимовий час.

Виконано за допомогою Disqus