Україна поглибить співпрацю з Казахстаном — Рутицька

17 липня 2015 85 0
Україна поглибить співпрацю з Казахстаном — Рутицька
Міністерство агарарної політики і продовольства УкраїниУкраїна поглибить співпрацю з Казахстаном — Рутицька

Україна зацікавлена у поглибленні співпраці з Казахстаном у сфері тваринництва, птахівництва та рослинництва. Про це заступник міністра з питань євроінтеграції сказала під час 12-го засідання Спільної Міжурядової українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва, повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства України.

«Ми зацікавлені в тому, щоб потенціал торгових і інвестиційних переваг наших країн в двосторонньому співробітництві був розкритий і використаний повною мірою. У сфері сільського господарства Україна зацікавлена у поглиблені співпраці в таких сферах як тваринництво, птахівництво, рослинництво, а також у напрямі наукового співробітництва, де вже є певні напрацювання», — сказала Владислава Рутицька.

Між Україною та Казахстаном на міжвідомчому на експертному рівні є відчутний прогрес у сфері селекції та тваринництва, який потребує розвитку і практичної реалізації.

«Конкретні домовленості між приватним аграрним сектором обох країн ми вже маємо. Сподіваюсь на ефективне втілення затверджених рішень Спільної Міжурядової комісії, а також подальшого розвитку і поглиблення двостороннього співробітництва», — додала заступник міністра.

Виконано за допомогою Disqus