Versatile представила свою продукцію на AgroExpo 2016

3 жовтня 2016 86 0
Комбайн Versatile на виставці AgroExpo 2016
Traktorist.uaКомбайн Versatile на виставці AgroExpo 2016

Компанія Versatile представила провідні моделі сільгосптехніки на виставці AgroExpo 2016, повідомляє Тraktorist.ua.

На стенді компанії відвідувачі виставки могли побачити барабанний комбайн Acros 595+, роторний комбайн Versatile 750 та причепний оприскувач PS850. На польових демо-ділянках же демонстрували трактор Versatile 2375, що працював із технікою Horsch та 280-сильний трактор серії Row Crop.

30 жовтня на демо-майданчику працював комбайн Torum 750 з жаткою Zigler.

«Цей комбайн барабанного типу — флагман нашої компанії. Комбайни себе чудово показують на збиранні кукурудзи, а з самого початку ці моделі були розроблені для прибирання рису. Рис — культура, яку найважче вимолочувати. Також Torum 750 дуже гарно показав себе на сої у Миколаївській області, де одне з місцевих господарств минулого року придбали два таких комбайни, а цього року дозамовили ще один», — розповідає регіональний торговий представник Versatile у Запорізькій області Микола Присяжнюк.

На продемонстрованих комбайнах встановлені жатки фірми Klever, яка разом з Versatile входить до однієї групи компаній. За словами представника компанії, кожен аграрій зможе підібрати для себе потрібну йому жатку. Наприклад, на одному з комбайнів встановлена жатка для сої, котра копіює поверхню і дає змогу зрізати рослини на висоті кількох сантиметрів над рівнем землі.

Також Микола Присяжнюк розповів про основні переваги обприскувачів Versatile.

«Основна концепція виробництва техніки Versatile — простота і надійність. Наші обприскувачі відповідають цим критеріям. Наприклад, виставкова модель укомплектована міцною рамою колискового типу, термін служби якої становить більше 20 років. Бак із поліпропілена низької щільності має стінку товщиною 10 мм і його важко пробити. Велику увагу приділили гашенню коливань у штанзі та її стабільній роботи. Від ефекту «плескання крилами» захищають різнобічно направлені шарніри, тому кожна секція розкладується у різних напрямках», — розповів представник компанії Versatile.

Виконано за допомогою Disqus