Депутати за спецрежим для тваринництва

5 жовтня 2016 120 0
Депутати підтримали відновлення спецрежиму для тваринництва
rk.kr.uaДепутати підтримали відновлення спецрежиму для тваринництва

Верховна Рада зареєструвала законопроект про відновлення спецрежиму для тваринництва №5225 від 04.10.2016 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення системи оподаткування у сфері земельних відносин і сільського господарства» разом з введенням закону про «Мінімальні соціальні податкові зобов'язання», повідомляє прес-служба ВАР.

«Ми позитивно прийняли реєстрацію законопроекту. На сьогоднішній день тваринництво як ніколи потребує держпідтримки. Зростання цін на корми і позбавлення спецрежиму може привести до істотного падіння виробництва і зростання безробіття на селі. Тому вкрай важливо саме зараз зробити рішучі кроки і захистити інтереси тваринників. Як я говорив раніше, даний законопроект бюджетонейтральний, введення «Мінімального соціального податкового зобов'язання» повністю компенсує витрати бюджету на відновлення спецрежиму для тваринництва», — коментує заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Михайло Соколов.

Kurkul.com у рамках проекту «Податковий АгроКонтроль» намагається зібрати об’єктивні дані та розповідає про реальний вклад аграріїв у держбюджет. Всі публікації проекту зібрані у спецтемі на нашому сайті.

Виконано за допомогою Disqus