Аграрії Вінниччини отримали 12,5 млн грн компенсації за кредити

6 жовтня 2016 17 0
Пріоритет в отриманні відшкодування мають малі сільгоспвиробники
vkurse.uaПріоритет в отриманні відшкодування мають малі сільгоспвиробники

Аграріям Вінниччини компенсовано банківських відсотків на суму 12,5 млн грн.

Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністації.

На четвертому засіданні конкурсної комісії 3 жовтня розглянуто пакети документів 5 сільськогосподарських підприємств з сумою залучених кредитів 36,8 млн грн. Сума компенсації по цих підприємствах на 2016 р. становить біля 1,2 млн грн.

«Рішеннями комісії у реєстр підприємств, які мають право на отримання бюджетних коштів по програмі здешевлення кредитів, включено 35 підприємств агропромислового комплексу. Сума залучених кредитів цими підприємствами становить 859,5 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Довідка:

З 28 квітня 2016 р. працює обласна конкурсна комісія з питань визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для здійснення фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі через механізм здешевлення кредитів.

На здешевлення банківських кредитів для сільгосптоваровиробників Вінницької області доведений річний обсяг бюджетних призначень у сумі 24,1 млн грн.

Пріоритет в отриманні відшкодування мають малі сільськогосподарські підприємства з чистим доходом до 10 млн грн та підприємства, які утримують ВРХ.

Виконано за допомогою Disqus