Комбайн-рекордсмен продемонстрували на AgroExpo 2016

7 жовтня 2016 90 0
Комбайн-рекордсмен New Holland CR10.90
Traktorist.uaКомбайн-рекордсмен New Holland CR10.90

Серед усього різноманіття техніки, яка була представлена на AgroExpo 2016, відвідувачі могли побачити і комбайн, занесений до Книги рекордів Гінеса, повідомляє Тraktorist.ua.

Це агрегат виробництва американської компанії New Holland, модель CR10.90. Спеціалісти стверджують — завдяки високій продуктивності та ефективності, великому об’єму та низькій вартості обслуговування, цей комбайн можна вважати одним із найкращих у світі. Саме ця модель — New Holland CR10.90, дозволила компанії виробнику ввійти в історію створення збиральної сільськогосподарської техніки, як беззаперечному лідеру. Цей комбайн за 8 годин зібрав 797,6 т пшениці.

Комбайн New Holland CR10.90 — це такі найновіші розробки і технології у сфері збиральної техніки як Twin Rotor та Harvest Suite Ultra.

  • Twin Rotor – фірмова технологія, яка допомагає мінімізувати втрату зерна та підвищити якість його збирання.

  • Harvest Suite Ultra – це модернізована кабіна, яка має встановлений дисплей для регуляції процесу збору урожаю та спостереженням за станом комбайну, а також максимально зручне місце для оператора з можливістю регуляції сидіння та елементів управління.

Характеристики комбайну:

  • Класс: 10.

  • Розмір ротора: 22 дюйми.

  • Об’єм бункера: 14,5 м куб.

  • Потужність двигуна: 653 кінських сил.

  • Об’єм двигуна: 15927 см куб.

  • Ширина захвату: від 6.1 до 13.7 м.

Комбайн-рекордсмен приїхав на виставку AgroExpo 2016 з агрохолдингу, який знаходиться у Вінницькій області. За інформацією компанії-дилера, яка його презентувала, він нині єдиний в Україні. Адже цей комбайн розрахований на великі сільськогосподарські підприємства.

«Дрібним фермерам він просто не потрібний. Адже дуже потужний, отже потребує немалих витрат. Для його потужності потрібна жатка приблизно 12 м. Тож поля для такого потужного агрегату є далеко не у всіх українських аграріїв. Є такого ж класу роторні комбайни менших розмірів та потужності, от вони й користуються попитом серед наших українських середньостатистичних підприємств», — зазначив менеджер дилерської компанії Пічкур Олександр.

Виконано за допомогою Disqus