На Херсонщині викрито незаконну схему збагачення фітоінспекторів

13 жовтня 2016 21 0
Інспектори  розробили схему отримання неправомірної вигоди за видачу карантинних сертифікатів для перевезення сільгосппродукції
pho.gov.uaІнспектори розробили схему отримання неправомірної вигоди за видачу карантинних сертифікатів для перевезення сільгосппродукції

У Херсонській області правоохоронці викрили злочинну діяльність службових осіб головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Херсонській області.

Про це пише прес-служба прокуратури Херсонської області.

Встановлено, що 3 фітосанітарні інспектори служби, а це повний штат інспекторів, розробили схему отримання неправомірної вигоди за видачу карантинних сертифікатів для перевезення сільськогосподарської продукції з території Херсонської області.

«У службових приміщеннях управління та за місцем проживання його посадових осіб проведено обшуки, під час яких виявлено кошти у сумі 34 тис. грн і $100», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що інспекторів затримано. Упродовж доби їм планується повідомити про підозру. Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Виконано за допомогою Disqus