Пол Шиклер йде з посади президента DuPont Pioneer

19 жовтня 2016 70 0
Пол Шиклер, після 42 років служби, йде на пенсію з 2 січня 2017 р.
gallerilyПол Шиклер, після 42 років служби, йде на пенсію з 2 січня 2017 р.

Президент DuPont Pioneer Пол Шиклер, після 42 років служби, йде на пенсію з 2 січня 2017 р., повідомляє прес-служба компанії DuPont Pioneer.

«У нас не вистачає слів, щоб висловити Полу свою вдячність за вагомий і тривалий внесок у просування сільського господарства упродовж його більш ніж сорокарічної кар'єри. Пол завжди працював, думаючи про клієнтів, і його інтенсивний фокус на клієнта створив вагому цінність для незліченної кількості сільгоспвиробників і для DuPont. Від імені всієї організації DuPont ми висловлюємо наші найкращі побажання і щиру подяку Полу», — сказав виконавчий віце-президент DuPont Джеймс Коллінз.

Пол Шиклер сказав, що почувається щасливим, адже присвятив свою кар'єру, допомагаючи фермерам ставати більш продуктивними, просуваючи один з провідних брендів в галузі сільського господарства.

«Зігравши активну роль в процесі планування злиття і у визначенні напрямку для комбінованого сільськогосподарського підрозділу, я впевнений, що злиття з Dow встановлює міцну основу майбутній сільськогосподарській компанії постачати інноваційні рішення для фермерів, пропонувати більший вибір і конкурентоспроможну ціну, допомагаючи вирішити деякі з найбільш актуальних світових проблем. Я з нетерпінням чекаю того, що об'єднана компанія буде робити для розкриття потенціалу сільськогосподарського виробництва», — зазначив він.

Довідково:

Пол Шиклер розпочав свою кар'єру в Pioneer у 1974 р. З моменту приєднання до компанії він працював на різних фінансових і адміністративних керівних посадах у бізнесі, в тому числі керував бізнесом в Латинській Америці в 1999-2002 рр. Згодом він був призначений віце-президентом з міжнародних операцій, а в жовтні 2007 р. був призначений президентом DuPont Pioneer. Він є членом Операційної Команди DuPont. Шиклер — випускник Університету Дрейка, отримав ступінь бакалавра наук і магістра мистецтв в області ділового адміністрування.

Виконано за допомогою Disqus