Команда Гути звинувачує Насірова у рейдерстві

1 листопада 2016 107 0
Працівники податкової міліції
Працівники податкової міліції

У Тернопільській області співробітники податкової міліції знову вилучили 224 т насіння соняшнику, який використовувався в схемі з ухилення від сплати податку на додану вартість на суму понад 2,2 млн грн, що є особливо великим розміром.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби.

Раніше повідомлялося, що в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) КК, було встановлено, що посадові особи підприємства, займаючись вирощуванням сільськогосподарських культур на площі 1,6 тис. га, не відображали у податковому та бухгалтерському обліках реальний обсяг реалізації вирощеної продукції.

За даними джерела на ринку, цією компанією є «Мрія Агро Підгайці». Як було встановлено, «Мрія Агро Підгайці» була створена 24 вересня 2014 р. після оголошення агрохолдингом «Мрія» дефолту, як клон компанії «Мрія Підгайці», яка перейшла під контроль кредиторів.

Відрізняючись лише одним словом в назві, компанія-клон, створена попереднім керівництвом «Мрії», ввела в оману пайовиків, і обманним шляхом вивела 1700 га земель, орендованих агрохолдингом.

Прокуратура і податкова Тернопільської області поки ніяк не коментували ситуацію сітуацію. В той же час на фейковому сайті, нібито агрохолдингу «Мрія», ведеться активна підтримка компанії «Мрія Агро Підгайці». Сайт створено компаніями, що представляють сім'ю Гут, — «Профіт Контроль» і «Глобал Фід».

На сайті публікуються звинувачення в бік голови ДФС Романа Насірова, прокурора Тернопільської області Володимира Гуля та інших.

«Схоже, голова ДФС Насіров збирається придбати собі ще одну елітну квартиру в Лондоні, інакше чим пояснити дії його підлеглих податкової міліції, які, очевидно, проходять за його згодою? У Підгайцях Тернопільської області на одному з місцевих агро-підприємств, співробітники податкової міліції проводять незаконні дії, які швидше нагадують рейдерське захоплення в стилі 90-х… Податківці використовують класичну рейдерську схему, коли під приводом «вигаданої несплати податків» відкривається справа і суд дає дозвіл на обшук адміністративних будівель або елеватора», — йдеться на сайті.

Виконано за допомогою Disqus