Обсяги продажу KUHN впали на 13%

4 листопада 2016 106 0
За рік штат компанії скоротився на 6%
kuhn.co.nzЗа рік штат компанії скоротився на 6%

Група компаній KUHN зазнала значних втрат у зв’язку зі спадом на ринку сільськогосподарської техніки за перші дев’ять місяців цього року, продажі стрімко впали на 13%, до 735 млн швейцарських франків (€678 млн), повідомляє Тraktorist.ua з посиланням profi.com.

Порівняно з таким же періодом у дев’ять місяців у 2015 р. різниця склала більше €100 млн. Причину такого різкого зниження інвестицій в сільськогосподарську техніку материнська компанія Bucher Industries вбачає в глобальному падінні цін на зернові, молоко та м'ясо.

Особливо гостро це питання стоїть в Північній Америці, тут наслідки значно серйозніші, ніж очікувалося. Крім того, сильні весняні зливи призвели до низьких врожаїв на важливих ринках Франції та частині Німеччини.До кінця року така складна ситуація в Європі та Північній Америці продовжить негативно впливати на бізнес компанії KUHN, саме тому вона продовжує вживати заходів для скорочення витрат та підвищення ефективності. Через це за останні 12 місяців штат компанії скоротився на 6%, до 4,583 осіб.

Виконано за допомогою Disqus