KUHN представила повністю автоматизований прес-підбирач

10 січня 2017 96 0
Рулонний прес-підбирач Kuhn FB 3135 Power Track
agroinfo.comРулонний прес-підбирач Kuhn FB 3135 Power Track

Компанія Kuhn Farm Machinery удосконалила і повністю автоматизувала свій найбільш великогабаритний рулонний прес-підбирач з постійною камерою — FB 3135, — додавши функцію автоматичного деблокування, замикання і відмикання пресувальної камери. Оновлена ​​версія, що отримала назву Automate, включає три основних елементи конструкції: системи Autogate, Autodeblock і систему автоматичного очищення ножів, повідомляє Traktorist.ua.

За словами виробника, завдяки системі Autogate задня відкидна стінка пресувальної камери відкривається і закривається автоматично, що дозволяє витягувати рулони без участі оператора. З новим пультом управління водій може повністю контролювати операції прес-підбирача, використовуючи візуальні і звукові сигнали, які повідомляють важливу інформацію на всіх етапах пресування і пакування.

Функція Autodeblock (система автоматичного очищення камери) — це зчіпний механізм, який забезпечує захист від перевантажень, він активується у випадку, якщо рівень подачі рослинної маси в камеру прес-підбирача перевищує допустиму норму, автоматично складає ножі і опускає систему Dropfloor. Після перезавантаження ВВП, підбирач в приймальній камері знову запускається і рослинна маса подається в пресувальну камеру. Одночасно з цим фартух Dropfloor і ножі повертаються в робоче положення. Весь процес відображається на панелі управління.

Система автоматичного очищення ножів прес-підбирача Opticut дозволяє заздалегідь запрограмувати процедуру очищення, яка буде проходити в перервах між пресуванням, завдяки чому на ножах не скупчується сміття, що значно спрощує процедуру їх заміни.

Прес-підбирачі, оснащені системою Automate можуть працювати як в автоматичному, так і в напівавтоматичному режимі. При бажанні можна вибрати і функцію ручного управління. Вартість «обновки» для FB 3135 становить £ 2 428.

Виконано за допомогою Disqus