Стартувало обговорення наказу по боротьбі з нодулярним дерматитом ВРХ

11 листопада 2016 62 0
Оприлюднено доопрацьований проект наказу Мінагропроду по боротьбі та профілактиці вузликового дерматиту ВРХ
kurkul.comОприлюднено доопрацьований проект наказу Мінагропроду по боротьбі та профілактиці вузликового дерматиту ВРХ

Оприлюднено доопрацьований проект наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Інструкції з профілактики та боротьби з заразним вузликовим дерматитом великої рогатої худоби», повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Свої пропозиції та зауваження можна направляти за електронними адресами: tsv@vet.gov.ua. Текст проекту розміщено в рубриці «Діяльність» — «Обговорення проектів документів».

«Метою розроблення проекту наказу є недопущення виникнення та поширення заразного вузликового дерматиту великої рогатої худоби, чітке врегулювання відносин між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та суб’єктами господарювання, незалежно від їх форми власності і відомчого підпорядкування з питань профілактики даної хвороби, а у разі виникнення – її ліквідації», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що завданням прийняття Інструкції є забезпечення стабільної епізоотичної ситуації щодо цієї хвороби на території України.

Виконано за допомогою Disqus