Ветерани-афганці з усієї країни стануть на захист господарства на Херсонщині

17 листопада 2016 128 0
Сергій Заклепний, фермер з Херсонщини
kurkul.comСергій Заклепний, фермер з Херсонщини

Ветерани війни в Афганістані зі всієї країни стануть на захист від рейдерського захоплення одного з господарств Херсонщини. Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com повідомив фермер Сергій Заклепний.

За словами аграрія, рейдери хочуть захопити підприємство ФГ «Брат 2», яке належить брату пана Сергія, Володимиру Заклепному, який є ветераном війни в Афганістані. Воїни-інтернаціоналісти з усієї України вирішили допомогти своєму побратимові і взяти участь у мітингу під стінами однієї з державних установ Херсонської області.

«Ветерани Афганістану були сьогодні на зустрічі з Червонопиським (голова Української спілки ветеранів Афганістану, — ред.) і домовилися, що з кожної області прийдуть на допомогу 5-8 чоловік. Це вже буде близько 100 чоловіків. І в Херсоні збираються біля 100 афганців», — розповів Сергій Заклепний.

За словами фермера, дата і місце проведення мітингу поки не відомі, але скоріше за все, захід відбудеться біля будівлі Херсонської обласної прокуратури або обласного управління МВС найближчими днями.

Нагадаємо, що під час проведення антирейдерського мітингу під будівлею НБУ, Сергій Заклепний розповів, що такі випадки не є поодинокими на Херсонщині і він сам постраждав від рейдерів.

«У моєму господарстві рейдерським способом скосили 643 га пшениці. Моє підприємство потерпіло збитки у $1 млн. У одного фермера з Херсонщини скосили 1 тис. га льону, у іншого фермера скосили соняшник», — заявив аграрій.

Андрій Губін, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus