Трактор New Holland T5.120 отримав звання найкращого трактора спецпризначення

18 листопада 2016 62 0
Конструкція тракторів нової серії T5 Tier 4B була переглянута з урахуванням зростаючих потреб молочних та змішаних господарств
New Holland AgricultureКонструкція тракторів нової серії T5 Tier 4B була переглянута з урахуванням зростаючих потреб молочних та змішаних господарств

Трактор New Holland T5.120 був удостоєний звання Найкращого трактора спеціального призначення на церемонії вручення нагород «Трактор року» 2017 (Tractor of the Year 2017), що проходила під час проведення виставки EIMA у м. Болонья, Італія, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Журі, до складу якого входили 24 журналісти з провідних європейських сільськогосподарських видань, ознайомлювались з тракторами, що вийшли до фіналу, та випробували їх у полі протягом двох місяців, після чого визнали трактор T5.120 найкращим у своїй категорії.

Компанія New Holland обновила популярну серію своїх тракторів T5 – одних з найбільш продаваних у своєму сегменті потужності в Європі. Тепер машини цього модельного ряду не тільки відповідають нормам обмеження вмісту шкідливих речовин у вихлопних газах Tier 4B, а ще й мають цілу низку нових функцій і вдосконалень, що сприяють підвищенню комфорту, ефективності та продуктивності роботи.

«Компанія New Holland завжди займала міцні позиції на ринку сільськогосподарської техніки зі своїми тракторами цього класу потужності, а вдосконалений модельний ряд T5 Tier 4B повинен закріпити наш успіх», — пояснює голова відділу управління продукцією — трактори, телескопічні навантажувачі та системи точного землеробства PLM Шон Леннон.

Конструкція тракторів нової серії T5 Tier 4B була переглянута з урахуванням зростаючих потреб молочних та змішаних господарств, яким необхідний спритний трактор середньої потужності.

«Титул «Найкращий трактор спеціального призначення 2017 року» — це чергове підтвердження довготривалого лідерства компанії New Holland на ринку тракторів середнього класу потужності. Ця винагорода є заслуженим визнанням важкої праці та відданості своїй справі всіх тих людей, що були залучені до робіт над вдосконаленням тракторів серії T5: від наших конструкторських відділів до всіх працівників заводу в м. Єзі, які займались розробкою машин у відповідності з вимогами наших клієнтів», — зазначив бренд-президент компанії New Holland Agriculture Карло Ламбро.

Виконано за допомогою Disqus