Уряд розгляне альтернативу спецрежиму ПДВ

18 листопада 2016 85 0
Ряд законопроектів, спрямованих на альтернативну підтримку спецрежиму ПДВ розглянуть в Уряді
kakotvet.comРяд законопроектів, спрямованих на альтернативну підтримку спецрежиму ПДВ розглянуть в Уряді

Уряд спільно з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та міністром аграрної політики та продовольства Тарасом Кутовим розглянуть ряд законопроектів, спрямованих на альтернативну підтримку спецрежиму ПДВ.

Про це сьогодні під час святкування «Дня працівника сільського господарства» повідомив міністр аграрної політики Тарас Кутовий, повідомляє Аgropolit.com.

«Спільно із бюджетним і податковим комітетами під час спільних нарад разом із депутатами і представниками уряду ми проговорюємо механізм оподаткування, який би знівелював втрату спецрежиму для тваринництва, садівництва та огородництва», — зазначив він.

Міністр додав, що це фактично система прямої підтримки, яка компенсує всі можливі фінансові втрати.

«Сьогодні о 15:00 відбудеться ще одна нарада із прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом щодо розгляду конкретних законопроектів, які пропонуються у рамках бюджетного процесу аби вирішити питання оподаткування агросектору», — повідомив Тарас Кутовий.

Нагадаємо, що у рамках підготовки бюджету на 2017 р. Мінагропрод запропонував внести зміни на користь підтримки галузі.

«Зараз підтримка АПК планується в обсязі 1% ВВП, тобто близько 5,5 млрд грн., а у минулому році говорили про 300 млн грн. Тобто відбувається збільшення майже у 20 разів», — підсумував міністр.

Виконано за допомогою Disqus