Для Держпродспоживслужби проситимуть ще 125 млн грн

23 листопада 2016 51 0
Мінагропрод буде працювати з бюджетним комітетом над збільшенням фінансування для Держпродспоживслужби
mywishboard.comМінагропрод буде працювати з бюджетним комітетом над збільшенням фінансування для Держпродспоживслужби

Мінагропрод буде працювати з бюджетним комітетом над збільшенням фінансування для Держпродспоживслужби на 125 млн грн.

Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, пише прес-служба Мінагропроду.

«Основне, над чим ми зараз працюємо – це збільшення фінансування Держпродспоживслужби. Це нова державна організація, яка об’єднала складні функції. У неї є сьогодні дуже багато викликів, у тому числі африканська чума свиней (АЧС). Теж робиться багато кроків. Нажаль, не всі з них приносять ефективні результати. АЧС продовжує своє поширення. Хоча темпи розповсюдження ми суттєво сповільнили. Працюємо далі», — сказав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, Тарас Кутовий також зазначив, що у міністерства є бажання формування державної підтримки, яка теоретично може максимально компенсувати всі можливі втрати від скасування спецрежиму. Причому ті суми сплати ПДВ, які були направлені від аграрних підприємств, будуть компенсовані за рахунок державних програм.

«Я вважаю, що зараз майже знайдене рішення, яке дасть нам можливість підтримати галузь з точки зору податкової ситуації у стабільному стані. Це ще питання загального зростання економіки, пошуку нових ринків збуту, інвестицій, які пов’язані із сезонністю», — сказав Тарас Кутовий.

Виконано за допомогою Disqus