Väderstad представила унікальну сівалку на ІнтерАГРО 2016

24 листопада 2016 56 0
Для роботи з Tempo V потрібно мати трактор потужністю 240-250 к.с.
Traktorist.uaДля роботи з Tempo V потрібно мати трактор потужністю 240-250 к.с.

Компанія Väderstad представила нову 12-рядну сівалку Tempo V на міжнародній виставці «ІнтерАГРО 2016», повідомляє Тraktorist.ua.

Tempo V має таку назву тому, що вона складається вертикально та її транспортна ширина менше 3 м. За допомогою цього висівного комплексу можна забезпечити досить високу швидкість висіву, яка дає можливість проводити висів без втрати якості на швидкості 15 км/год.

Спеціаліст агроном заводу-виробників Валерій Кремсон зазначив, що з 2016-2017 р.р. за допомогою цієї сівалки з'явилася можливість сіяти цукровий буряк.

«Ми однією сівалкою можемо закрити всі питання якості висіву будь-яких культур, починаючи з ріпаку, сої, цукрового буряка, кукурудзи, сорго, будь-якої культури, яку ви можете висівати за допомогою однієї сівалки. На передню навіску агрегатується аплікатор для внесення добрив, він сам має дозуючий пристрій, подає на розподільчу головку і далі йде подача добрив до кожного сошника. Сам сошник має 8 регулювань глибини і дає можливість встановлювати глибину від 2 до 9 см», — розповів Валерій Кремсон.

Також сівалка може доповнюватися найрізноманітнішими опціями, як то розгортачі пожнивних решток і аплікатор для внесення гранульованих інсектицидів або пестицидів. При проблемі з ґрунтовими шкідниками, сівалка дозволяє вносити гранульовані інсектициди поверх насіння.

Експерт додав, що для такої сівалки потрібно мати трактор 240-250 к.с. для того, щоб можна було витримувати високу швидкість сівби, адже висівний комплекс досить важкий.

На «ІнтерАГРО 2016» сівалка Tempo V отримала диплом з відзнакою за інноваційні рішення.

Виконано за допомогою Disqus