BASF представила нову систему для захисту соняшнику

30 листопада 2016 110 0
Презентували нову виробничу систему Clearfield® Plus від BASF
kurkul.comПрезентували нову виробничу систему Clearfield® Plus від BASF

Компанія BASF у рамках конференції, що пройшла у м. Київ, презентувала нову виробничу систему Clearfield® Plus для захисту соняшнику, пише прес-служба компанії.

«Україна стала однією з перших країн Європи, де компанія представила Clearfield® Plus. Система складається з унікальних гербіцидів і стійких до них гібридів соняшнику, спеціально розроблених насіннєвими компаніями-партнерами. Уже наступного року нова технологія буде доступна українським аграріям у повному обсязі», — йдеться у повідомлені.

Також додається, що компанія BASF розпочала дослідження і роботу над проектом ще у 2000 р.

«Ми не випадково представили систему Clearfield® Plus на українському ринку серед перших у Європі, адже соняшник – це одна з ключових сільськогосподарських культур не лише для агросектору, але й економіки України в цілому. Наші спеціалісти щодня працюють з аграріями і добре відчувають попит на ринку, а нинішня пропозиція є надійним свідченням того, що BASF пропонує українським аграріям лише найновіші і своєчасні технологічні рішення для зростання врожайності», – зазначив керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

Система Clearfield® Plus стала новим рішенням на основі Clearfield®, в якій суттєво вдосконалені усі складові.

«Нові препарати мають покращену формуляцію і менший вміст діючих речовин, що надає більше гнучкості в застосуванні і надійний результат у боротьбі зі значною кількістю бур’янів. Вони також чинять менше пестицидне навантаження на ґрунт і підходять навіть для посушливих агрокліматичних умов», – прокоментував менеджер з технічної підтримки Clearfield® Європа/Африка/Середній Схід/ Центральна Азія Маттіас Пфеннінг.

Водночас спеціально адаптовані гібриди мають вдосконалений генетичний потенціал, більш стійкі до гербіцидів, мають вищу потенційну врожайність та більший вміст олії.

«Я особисто займаюся науковими дослідженнями і розробками гербіцидів для стійких культур ще з 1989 р., а в компанії BASF з 2005 р. і для мене великою честю було зробити свій внесок у створення Clearfield® Plus. Завдяки міжнародній експертизі і наполегливій роботі нам з колегами вдалося суттєво вдосконалити гербіциди і винайти нові ультрасучасні гібриди соняшнику», – додала керівник проекту з розвитку гербіцидів для стійких культур, BASF глобальні дослідження Бріджит Вестон.

Виконано за допомогою Disqus