New Holland оновила лінійку рулонних прес-підбирачів Roll-Belt

10 грудня 2016 86 0
Прес-підбирач New Holland Roll-Belt
agriculture1Прес-підбирач New Holland Roll-Belt

Компанія New Holland Agriculture оновила лінійку рулонних прес-підбирачів Roll-Belt з пресувальною камерою змінюваного діаметру, здійснивши певні вдосконалення процесу тюкування силосу та додавши нову систему IntelliBale™, пише Traktorist.ua.

Інноваційні подвійні плаваючі підпресовуючі вальці замінили одинарний петельний валець зі скребком, як у попередніх моделях.

Гладкий передній валець та петельний задній валець обертаються разом, запобігаючи намотуванню рослинної маси, яка збирається у верхній частині скребка та за пасами, на вальці, що може призвести до прослизання чи зривання пасів при роботі в складних умовах. Завдяки цим покращенням не потрібно зупинятися та чистити вальці та скребок від рослинної маси, а тому зростає час безперебійної роботи і, як наслідок, збільшується продуктивність.

«У всьому світі зараз задіяно 235 тис. таких прес-підбирачів. Машини цієї серії останнього покоління були високо оцінені за їхню високу продуктивність, щільність тюка, простоту в обслуговуванні та використанні. Але ми в компанії New Holland ніколи не зупиняємося на досягнутому і навіть зараз працюємо над новими функціями для вдосконалення цієї лінійки прес-підбирачів», — говорить голова відділу товарного виробництва сільськогосподарських та кормових культур New Holland Agriculture Саймон Нікол.

Зазначається, що система IntelliBale™, яка може бути встановлена на ISOBUS 3 класу, сумісну з тракторами T6 AutoCommand, а також моделями T7 AutoCommand та Full Powershift, автоматизує функції управління трактором, зменшує втому оператора та скорочує споживання палива. Ця технологія дозволяє прес-підбирачу контролювати рух трактора: він зупиняє трактор, коли тюк досягає визначеного діаметру, обгортає його, підіймає двері пресувальної камери та опускає їх після вивантаження тюка, і вже потім дає сигнал оператору потягнути важіль вперед та знову в нейтральне положення для продовження тюкування.

Виконано за допомогою Disqus