Названо переможців усеукраїнського конкурсу врожайності Піонер Максимум

16 грудня 2016 62 0
Переможці всеукраїнського конкурсу врожайності Піонер Максимум
DuPont Pioneer УкраинаПереможці всеукраїнського конкурсу врожайності Піонер Максимум

Компанія DuPontPioneer Україна у 2016 р. провела загальноукраїнський конкурс врожайності з метою моніторингу виробничих досягнень своїх клієнтів. 14 грудня міжнародний виробник насіння оголосив результати та нагородив переможців.

Про це йдеться у прес-срелізі компанії.

У першому конкурсі врожайності «Піонер Максимум» взяли участь 235 господарств у 9 агро-кліматичних зонах України та у зоні на зрошенні. Було визначено 57 переможців з найкращими результатами врожайності гібридів ТМ Pioneer. В кожній зоні були визначені 1, 2 і 3 місця в двох номінаціях: «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» та «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPont Pioneer».

«Максимальний рекорд в національному масштабі в категорії «Кращий врожай гібриду кукурудзи DuPont Pioneer» показав гібрид P9175 із результатом 150.2 ц/га (залікова урожайність зерна при стандартній вологості 14%), вологість при збиранні була 19%. Цей найбільш високий результат отримало господарство ФГ «Гайок» (директор — Володимир Бевза, агроном – Андрій Теодорович). Поле, де був зібраний цей врожай, знаходиться в с. Пархомівка Володарського району Київської області і має розмір 167 га. Врожай збирали 15 вересня 2016 р.», — зазначається у повідомленні.

Також додається, що максимальний рекорд в національному масштабі в категорії «Кращий врожай гібриду соняшнику DuPontPioneer» показав гібрид P64A89із результатом46.9 ц/га (залікова урожайність зерна при стандартнійвологості 7%). Цього результату досягли у господарстві СФГ «Флоря А.В.» (директор – Андрій Флоря, агроном, який відповідав за поле-рекордсмен, — Дмитро Вареник). Врожай було зібрано25 жовтня 2016 р. на полі площею70 га, що знаходиться у с. Велика Виска, Маловисківській район Кіровоградської області.

«Учасники першого конкурсу врожайності «Піонер Максимум» продемонстрували свою здатність отримувати більше врожаю з високоякісного насіння. Ми пишаємося нашими клієнтами і нашими продуктами, які є здобутком 90-річної історії Pioneer», — прокоментував керівник відділу маркетингу DuPontPioneer Україна Сергій Резніченко.

14 грудня в урочистій церемонії переможці отримали свої нагороди: дипломи та подарунки вручили агрономам — спеціалістам господарств, які подавали заявки на участь у конкурсі; самі ж господарства-переможці отримали дипломи та насіння гібридів ТМ Pioneer.

«Результати подібних конкурсів укріплюють репутацію Pioneer як надійного виробника високоякісного насіння не лише в Україні, але і в цілому світі. Так, минулого року сільгоспвиробник Девід Хула зі штату Вірджинія, США, побив світовий рекорд по врожайності кукурудзи з гібридом Pioneer® P1197AM™, отримавши 33,4 т/га. Українські аграрії продемонстрували відмінні результати, але ми знаємо, що це ще не межа. Ми продовжимо конкурс наступного року і запрошуємо всіх взяти участь і показати свій максимум», — закликав Сергій Резніченко.

Виконано за допомогою Disqus