Херсонську парторганізацію АПУ хочуть продати?

16 грудня 2016 65 0
В АПУ шукають «спонсора» для Херсонської парторганізації
finance.obozrevatel.comВ АПУ шукають «спонсора» для Херсонської парторганізації

В Аграрній партії України (АПУ) шукають «спонсора» для Херсонської парторганізації.

Таке припущення міститься в новині інформагентства AgroNews.

«Це випливає з тексту оголошення на Olx, яке виданню скинуло джерело в АПУ. В ньому сказано, що йдеться про Херсонську партійну обласну ячейку», — сказано в новині інформагентства.

Далі видання наводить текст оголошення з Olx: «У пошуку стратегічного інвестора для фінансування та розвитку обласної партійної організації. Депутати партії є членами п’яти обласних рад».

Журналіст інформагентства подзвонив за вказаним телефоном до Тетяни (її номер вказаний як контактний), аби дізнатися деталі.

«Виявилося, що це номер Тетяни Мокріді, заступника керівника Центрального виконавчого апарату АПУ Романа Безсмертного. Вона спростувала цю інформацію», — сказано у повідомленні.

Так, на запитання журналіста інформагентства, чи ще продається Херсонська партійна ячейка, відповідь Тетяни Мокріді була наступна:

«Ви зійшли з розуму. Я не маю до цього ніякого відношення, це якщо мій телефон на OLX, значить хтось зі мною жорстоко пожартував, це нормально, я можу дати телефон людини, який дав номер на OLX, я такими речами не займаюся. До побачення».

За даними джерела АgroNews в АПУ, «інформація про продаж шириться рядами херсонських партійців» і «називають суму $20 тис. за місяць. Хоча, раніше ця обласна організація, за його словами, мала віддавати в загальну казну в Київ 85 тис. грн», — цитує інформагентство свого анонімного співрозмовника.

У середу сайт «Херсонские вести» повідомив, що голова АПУ Віталій Скоцик планував у четвер представити в Херсонській області нового очільника обласної партійної організації, яким мав стати депутат Херсонської облради від Радикальної партії Василь Зеленчук. Тоді «Херсонские вести» стверджували, що «по лінії керівника центрального апарату Аграрної партії Романа Безсмертного куруватиме Миколаївську, Запорізьку, Херсонську та Одеську області екс-глава ХОДА Борис Сіленков».

Втім, вчора на ресурсі «Саміздат» з’явилася інформація, що в.о. голови облорганізації Аграрної партії Микола Халупенко спростовує інформацію, про призначення нового керівника Херсонської партійної організації. На офіційній сторінці Херсонської партійної організації сказано, що її головою є Олександр Паливода.

Виконано за допомогою Disqus